Консултације и помоћ у набавци опреме

Приликом избора савремене дигиталне и рачунарске технологије, шеф организације се налази у прилично тешкој ситуацији, пошто на ИТ тржишту постоји велики број типова, типова, модела и произвођача. Из читаве листе изаберите ИТ опрему која ће најбоље задовољити ваше потребе - задатак је веома компликован.

На основу слободно формулисаних задатака, ми ћемо помоћи да процијенимо израчунате оптерећење, припремимо техничке препоруке и листу ИТ опреме са којом можете најефикасније ријешити своје проблеме.

Наши стручњаци ће вам детаљно објаснити предности и недостатке сваке врсте опреме, пружити у облику који је разумљив за не-специјалисте за све препоручене позиције, даје јаснију слику стања на ИТ тржишту, прилагођеном особи која се не бави ИТ производима на редовној основи.

Приликом избора препоручених позиција ИТ производа водимо првенствено максимално усклађеност техничких параметара и дозвољено оптерећење ИТ опреме на задатке.

Други важан критеријум је максимална компатибилност различитих типова ИТ опреме како би се смањио, колико је то могуће, број проблема који настају због лоше компатибилности уређаја.

Трећи главни критеријум је оптимизација трошкова. Никада вам нећемо понудити скупљи еквивалент ИТ производа ако имате опрему која је јефтинија и није инфериорнија у перформансама у оквиру решеног проблема. Списак препорука можемо оптимизирати и према другим критеријумима, у зависности од специфичног техничког задатка.